Okresní kolo ve vybíjené - 1. místo jsme obhájili a jedeme na kraj :)

08.04.2014 10:00



      Dne 1.dubna vyjeli naši nejlepší „vybíjenkáři“ ze 4. a 5. ročníků (stejně jako loňský rok) na okresní turnaj do Broumova. Letos se na tuto akci nechala zlákat i krčínská škola a vytvořila dokonce 2 týmy. S jejich návrhem objednat si společný autobus jsme s nadšením souhlasili.

     Zúčastilo se 11 týmů, což bylo opravdu hodně, přesto organizaci broumovští zvládli na jedničku. Ve skupině A, skládající se z 5 družstev, vyhráli naši borci, kteří přijeli obhajovat loňské zlato. Ve skupině B s 6 týmy opět zabodovali Novoměšťáci a to tým z Krčína. Finálový zápas o první místo mezi našimi hráči byl opravdu napínavý. Po uplynutí limitu 10 min. skončil nerozhodně. Ve dvouminutovém prodloužení přálo štěstí Komendě, a tak jsme si opět vezli domů vítězství a postup do krajského kola. Krčín hrál také skvěle, i oni by si postup zasloužili. Přestože jsme se báli po tak napínavé hře atmosféry mezi týmy, děti byly úžasné, poklepaly si pravicemi, společně se vyfotily a v přátelské atmosféře odcházely vstříc dalším zážitkům.

     Po pauze na občerstvení na broumovském náměstí jsme navštívili výstavu Orbis Pictus play, kde si děti na vystavených exponátech vyzkoušely různé zvukové i vizuální efekty. Všichni byli výstavou nadšeni - prostě krásný den.

                                          Markéta Lorencová

 

—————

Zpět